+385 (0) 95 1992 277 info@country-academy.si

Country Security & Business Academy

Monika Šajatović Bračika

Monika Šajatović Bračika je živela in delala v Nemčiji, Dubaju, Sloveniji, delala pa je tudi na Japonskem, v Indiji in ZDA kot vodja prodaje v zelo zahtevni in kompleksni elektronski in elektrotehnični industriji. Zaradi teh izkušenj je postala oseba bogatega in raznolikega znanja, ki ga želi uporabiti in obogatiti na Žumberku, koncu svojih korenin ter splošnega habitusa in osebnosti.

Govori šest jezikov in kot predavateljica na številnih seminarjih o prodaji, vodenju prodaje, odpiranju novih trgov in učinkovitem trženju (ki ga vodi že več kot 15 let), iskreno, odkrito, temperamentno, skozi praktične primere, z metodami vlog in skupinskimi vajami , udeležencem uspešno posreduje potrebno znanje, ki se uporablja v praksi. Predava o učinkovitih pogajanjih v hrvaškem, slovenskem, nemškem in angleškem jeziku, tako da se lahko udeleženci poleg običajnega programa naučijo tudi strokovne terminologije in jezika, v katerem se bodo pogajali.

Monika Šajatović Bračika je potomka znanega in v Nemčiji zelo cenjenega konjenika iz 17. stoletja Janka Šajatovića “Crabat zu Ross”.

Željko Matejčić

Željko Matejčić je upokojeni častnik hrvaške vojske, strokovnjak za boj proti sabotaži in protiterorizmu, varnostnik, ki ga lahko vsak konec tedna od aprila do oktobra najdete v središču Zagreba, ki vodi slavnostno menjavo straž in patruljira po mestu Kravat.

Je certificirani ponudnik, trener in predavatelj IBSSA (International Bodygard and Security Services Association), med drugim pa je bil ob prihodu v kadrovsko službo odgovoren za varnost dr. Franje Tuđmana, Janeza Pavla II., Vodja ekipe za snemanje delovnega naslova “Prazniki” v Bosni “. Nagrajen je bil s 6  priznanji in medaljami domovinske vojne.

Zasedal je delovno mesto »vodja letalske varnosti v AKD-zaščiti in svetovalec predsednika uprave AKD-zaščite, direktor oddelka za varnostno svetovanje v podjetju Ippon Security ter različne svetovalne in operativne naloge.

Je inštruktor fizične zaščite, zaščite vrednot in telesne straže ter inštruktor za zaščito pred terorizmom.

POSLANSTVO

Razvoj edinstvene kombinacije poslovnega in samozaščitnega izobraževanja, ki poteka v čudovitem in sproščujočem naravnem okolju.

Country Business & Security Academy

Country Security & Business Academy je projekt Krabat j.d.o.o.. Akademijo sta ustanovila Monika Šajatović Bračika in Željko Matejčić

VIZIJA

Svoje znanje in izkušnje želimo prenesti na vse udeležence in udeležence naših izobraževalnih programov.
Želimo jih naučiti, da lažje dosežejo tisto, za kar smo trdo delali. Vzbuditi jim želimo preprostost zapletenih postopkov in delovnih mest.

Želimo ostati najboljši pri svojem delu, a hkrati biti vsak dan malo boljši ljudje, ki jih oplemeniti vsak udeleženec in udeleženec naših izobraževalnih programov.

Ne verjemite zgoraj napisanemu! Izkusite sami!

Krabat j.d.o.o.

za oglaševanje, trgovino in storitve, potovalna agencija

Naslov: HR-10457 Sošice, Jezernice 13

EUID: HRSR.081007227
OIB: 87391950116
MBS: 081007227

Član uprave: Monika Bračika Šajatović

IBAN: HR5425030071100103204
BIC Banke: VBCRHR22